Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров: Ботев имаше страшен потенциал, сега го чакат тежки времена

7 Dni Futbol13.09.201611

Бившият вече собственик на Ботев (Пд) Румен Чандъров каза, че е огорчен, защото не е успял да завърши проекта си за възраждането на клуба.

„Обиден – не, по-скоро огорчен. По-скоро огорчен, защото честно казано имах амбиции и виждах страшен потенциал. Това им бях казал и на феновете на Ботев. В един-единствен разговор им казах „Две години ни оставете. Ако не направя това, което съм казал, аз сам ще си тръгна и няма да има драми”, сподели Румен Чандъров пред „Диема Спорт”.

Той предупреди феновете на „канарчетата”, че може би ги чакат тежки дни, подобно на периода, в който феновете управляваха „смърфовете”.

„Не се поучиха от Локо (Пд). Те бяха собственици на клуба си, сега нека бъдат и феновете на Ботев малко такива.”

коментар

  • ооооо,

    13.09.2016 at 20:35

    Абе, цървул – какви амбиции си имал? Със световно неизвестният треньор от В група ли или с тия баберици дето ги докара, след като изгони ЕДИН ЦЯЛ ОТБОР? С неигралият 3 години Костадин Стоянов ли, с Крум Стоянов ли, дето в Локо Пд не го пускаха, а ти го довлече в Ботев или със сина ти, дето не знае футболист ли е или танцьор? Или с Домовчийски – отвсякъде гонен, дето не може да оцели топката? Само игричките си играеше в Пловдив и като те натиснаха феновете за строежа на стадиона и ти избяга като мишок. Много бързо беше разкрит и си подви опашката.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ