Само в 7DniFutbol.bg

Турци сте! “7 дни спорт” ОФИЦИАЛНО сложи чалма на първа страница! СРАМ!

7 Dni Futbol13.09.2016273

Че вестник “7 дни спорт”, по-известен в гилдията като “7 дни Юли върху Кети”, съществува заради Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, отдавна е ясно. Първият подхвърля по нещо на собственика, а вторият не иска да фалира газетката, нищо, че я осъди на 120 000 лева! А си ги е поискал, а мача е свършил.

Това обаче не може да оправдание за днешната чалма, която “7 дни спорт” нахлупи на първа страница! При това ОФИЦИАЛНО! Предлагаме ви творението на Юли Москов, ако го разберете, пишете ни! Ние турски не говорим! И с чалми не ходим!

Дали на шега, дали на сериозно, вратарят на Лудогорец Владо Стоянов обяви, че целта пред отбора е първото място в групата с Базел, Арсенал и ПСЖ. Няма лошо момчетата да мечтаят. Както се казва – инш алах. Ако играят добре и бият, ще им се радваме. Топка е – всичко става. Виждали сме го неведнъж и в това е чарът на футбола. Берекет версим, ако Лудогорец продължи и след Нова година. Ще гледаме, ще се вълнуваме и пролетта ще дойде по-бързо. Щото ай кафа сикме от дълги зими и новини от лагерите в Кипър и Анталия.

3 коментара

 • Коста Петев

  13.09.2016 at 17:09

  И от турски, както и от писане, танетата на кара ченгенето Москов хабер нямат. Изразът е “Иш Аллах” – “Да даде Господ”; “… ай кафа сикме…”е израз, който можеш да употребиш “гьотере” за всичко, но в превод е псувня, грубо казано: “Да е.ба главата!”

  Reply

 • redrage

  13.09.2016 at 17:51

  Словестната диария е признак на мозъчен запек!(извинявам се за изказа си)

  Reply

 • Броуди

  14.09.2016 at 21:43

  Ярка демонстрация колко са противни агентите и доносниците от Лееффски!Този дебелак, е от най-противните и най-подлите!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ