Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец, та Лудогорец! Орлите поставиха български трансферен антирекорд

7 Dni Futbol13.09.201642

Довечера Лудогорец започва второто си участие в групите на Шампионската лига. Българският първенец ще излезе само с двама българи сред титулярите – Владо Стоянов и Светослав Дяков, останалите деветима са родени из различните краища на Европа и Южна Америка.

Родните играчи са кът в Разград, а проучване показва, че Лудогорец отдавна се е отказал от тях. Последният българин, който Кирил Домусчиев купи – Цветелин Чунчуков, е заточен във втория отбор и място в първия състав е неизпълнима задача за него. Георги Терзиев също е зачеркнат от Георги Дерменджиев и търка здраво пейката.

Чунчуков дойде в Разград преди 2 години, а Терзиев преди 3. Тези два трансфера поставят български антирекорд в Делиормана. За последните 36 месеца в Лудогорец са акостирали само двама родни играчи, които от национали в младежкия и мъжкия отбори, бяха запратени в 6-та глуха и от там няма друг изход, освен табелата на излизане от Разград.

2 коментара

  • Ico

    13.09.2016 at 15:24

    A vesko minev da nee ot aljir

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ