Само в 7DniFutbol.bg

Русе не спа от кеф! В Дунав взимат двойни премии за боя над ЦСКА

7 Dni Futbol13.09.201651

Русе не спа от кеф след триумфа над ЦСКА. “Драконите” спечелиха с 2:0 в Разград пред погледа на над 3000 фенове на отбора, пропътували разстоянието от Русе до “Лудогорец Арена”.

Успехът пък нямаше как да не се хареса на президента – Симеон Симеонов, който заяви, че играчите ще приберат двойно завишени премии.

“Да, ще има завишени бонуси. Премиите ще са двойни”, коментира Симеонов пред “Тема Спорт”.

“Това бе невероятна победа за нас, но оставаме здраво стъпили на земята. Продължаваме да си работим по план – мач за мач, докато не си осигурим оставането в групата. Поздравявам треньора и играчите, благодаря и на публиката за невероятната подкрепа от трибуните. Надяваме се, че това е само началото, но нека не се изхвърляме”, добави още Симеонов.

коментар

  • аз

    13.09.2016 at 14:11

    Добре, че в ЦСКА не се познават още, че Дунав да запише победа за първи път от 25 години. Нека се радват хората, заслужиха си радостта. ЦСКА беше пълна скръб. Само да не решат и те като комшиите си от Лудогорец, че света започва и свършва с тях.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ