Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА резна още две медии заради хейта по клуба от “Армията”

7 Dni Futbol13.09.201644

Ръководството на ЦСКА продължава да действа с твърда ръка срещу всеки, който се опитва да петни името на клуба. Без значение дали става въпрос за човек или за медия. След като в края на месец юли бе спрян достъпа на Канал 3 и в-к “7 дни спорт” до стадион „Българска армия”, сега бяха отказани акредитации и на още две медии – Topsport и Sportal. Ето и цялото съобщение, поместено в официалния сайт на ЦСКА, без редакторска намеса:

“Скъпи Армейци,
Съобщаваме ви, че на медиите Sportal.bg и TopSport.bg са отказани сезонни журналистически акредитации за домакинските мачове на ЦСКА за новия сезон от Първа професионална лига. Репортерите, операторите и фотографите на въпросните медии не са желани на стадион „Българска армия”.

Ръководството на Футболен клуб ЦСКА смята, че медиите Sportal.bg и TopSport.bg не отразяват коректно процесите в клуба и умишлено целят да манипулират общественото мнение.

На аудиторията на същите медии се представят „новини” без факти и истина в тях. „Новини”, търсещи единствено евтина сензация на гърба на ЦСКА.

Също така Sportal.bg остава една от много малкото медии (останалите са очевидно обвързани и зависими от няКОЙ), които продължават да изписват името на ЦСКА стриктно според търговския регистър. Практика, която се прилага само и единствено срещу нашия клуб. За такава голяма медия двойният стандарт в случая е недопустим!
Колеги, оставяме пред вас възможността да отразявате „истинското и автентично” ЦСКА, за което вие така неуморно пишете.

С пожелание за лека работа и бъдещи успехи!

От Ръководството на Футболен клуб ЦСКА”

4 коментара

 • Smog

  13.09.2016 at 9:20

  А donbalon? Да споменавам ли че в публикациите пише оранжевото ЦСКА и се скага снимка на литекс ….

  Reply

 • POLYTRON

  13.09.2016 at 11:06

  Браво на Гришата!!! От 25 години ЦСКА не се е радвал на такава безкомпромистна подкрепа и защита!!!

  Reply

 • МИТАКА

  13.09.2016 at 13:02

  И ЗА “БЛИЦ” ТРЯБВА СЪЩАТА САНКЦИЯ!

  Reply

 • Ицо

  13.09.2016 at 13:16

  Много правилно, всеки трябва да си носи кръста! И сега въпросните подлизурковци на ня#КОЙ, въобще да не почват да пишат за обективно отразяване, за свободата на словото и т.н. простотии, защото Свободата на словото е ЕДНО, а Свободията е съвсем ДРУГО! Въпросните медии не носят никаква отговорност, публикуват откровени лъжи и заблуди и целят да манипулират мнения и настроения сред привържениците!
  Още веднъж: ЕВАЛА ЗА ТАЗИ ПОСТЪПКА!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ