Само в 7DniFutbol.bg

Събраха се! Те повярваха в ЦСКА, когато всички го погребваха (СНИМКА и една добра новина за Йорданеску)

7 Dni Futbol13.09.2016220

Миналата година ЦСКА мачкаше наред във “В” група и за Купата. “Червените” направиха невероятен рейд през целия сезон, а на хоризонта изгря звездата на младия Божидар Чорбаджийски. Преслав Йорданов си върна увереността и нижеше гол след гол. Треньорите натрупаха безценен опит и показаха, че младостта в тази професия не е порок.

На дербито във Втора лига Септември (Сф) – Етър Чорбаджийски, Преслав, Виктор Райчев и бившите им треньори Ивайло Петров и Владо Манчев се събраха на трибуните в Драгалевци.  Това бяха пет от фигурите, които изведоха “червените” до историческата купа на България и безпрецедентният сезон без нито една загуба във “В” група.  Това са петима от хората, които повярваха, че ЦСКА отново ще е колос, когато всички погребваха най-успешният клуб в България.

723423329058-3250=2

От тази снимка има и една добра новина за настоящия треньор Едуард Йорданеску – Преслав Йорданов се завърна от Германия след рехабилитация и лечение на коляното си и е на най-много 3 седмици от завръщане на терена.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ