Само в 7DniFutbol.bg

Михайлов ексклузивно за ЦСКА! Много хора ще си теглят ножа след тези думи

7 Dni Futbol12.09.2016120

Президентът на БФС Борислав Михайлов най-накрая проговори по темата ЦСКА! А след думите му много душмани на ЦСКА ще си теглят май ножа. “Армейците” вече нямат никакви проблеми с ФИФА, и нещо много важно – към днешна дата НЯМАТ забрана да участват в евротурнирите!

“УЕФА и ФИФА са запознати документално и устно от разговорите, които проведоха с мен и колегите ми от Българския футболен съюз по темата с ЦСКА. Следи се за точното спазване на международните правила. Стана така, че един клуб просто си смени името, което не е забранено от закона. ФИФА позволи на ЦСКА да картотекира играчи. Ще видим какво ще е решението на УЕФА по отношение на това дали във времето отборът ще получи право да играе в европейските клубни турнири”, сподели Михайлов. От което следва, че напук на писанията към момента никой не е забранявал на ЦСКА да участва в турнирите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ