Само в 7DniFutbol.bg

Бодуров проговори за ЦСКА! Защитникът разкри приоритет №1

7 Dni Futbol12.09.201640

Централният защитник Николай Бодуров потвърди, че е водил разговори с ЦСКА, но все още не е дал отговор на клуба. Очакваше се днес 30-годишният бранител да каже окончателно къде ще играе, но по всичко изглежда, че това няма да се случи.

“Честно казано, нямам голямо желание да се връщам в България. Още имам възможност да играя в чужбина и предпочитам да продължа кариерата си там. Получих няколко обаждания, водил съм разговори, не е като да нямам варианти, но искам да изчакам още малко. Поне след седмица-две ще взема решение къде да продължа карирата си”, каза Бодуров.

“Факт е, че се чух по телефона с Гриша Ганчев за ЦСКА. Ние се виждахме с него по-рано през лятото, но само дотам. Ще видим какво ще стане, но пак казвам, че ми е приоритет да играя в чужбина”, добави защитникът.

“Малко е късно да си търся нов отбор, но няма значение. Предпочитам да избера внимателно, вместо да се хвърля в дълбокото”, коментира още Бодуров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ