Само в 7DniFutbol.bg

С тези 2 дузпи в Бургас, Левски тропна по масата! Срещу Домусчиев – по домусчиевски

7 Dni Futbol11.09.2016105

Левски се завърна в голямата игра! Направи го така, че да покаже, че е готов на всичко. В Бургас “сините” биха с една измислена дузпа и една друга в добавеното време.

Чудо голямо! А и крайно време беше! След всичко случило се в предишните кръгове на “сините”, някой, който ги поръчваше, трябваше да разбере, че Левски вече има мускули да се опълчи. На нарочно разкалян терен, срещу напомпани финансово и по друг начин съперници с кръвясали очи, софиянци си взеха това, което им трябваше. Да, и със съдействието на рефера, но си го взеха!

Което вече е голяма новост! Левски явно наистина е тръгнал да става шампион още сега, веднага. И поради това от тук нататък битката с антибиотичния тим ще се води по домусчиевски. С цената на всичко!

Някой в българския футбол трябваше да го направи. Да се опита да спре все по-отчетливото поставяне на българския футбол под делиорманско иго. Ама момчетата от Нефтохимик плачели в съблекалнята! Тъжно, но войната изисква жертви. А тази война не я започна Левски…

5 коментара

 • Политрон

  12.09.2016 at 0:24

  Мальк е Домуса да се мери с бате си Спас.Но той го знае отлично

  Reply

 • The Truth

  12.09.2016 at 8:13

  Милиционерски извращения!

  Reply

 • Кирил Киров

  12.09.2016 at 9:40

  Една от най олигофренските статии,които съм чел!!!Показва долната същност на футболния клуб Левски и най лоясалите черти на футболната мафия!!!Значи отиваме и бием,със съдии и всякакви други нечистотии….а после се радваме на победата!!!Колко ли трябва да си долен,за да се радваш на нечестно спечелена победа?В Бургас левскарите пристигнаха подготвени,с поръчкови съдии….както често го правят!!!На непредубеденият зрител,искам да припомня,че съдията който “не видя”засадата преди измислената дузпа се казва веселин мишев!!!Няма правописна грешка,просто компютъра не иска да му напише името с главна буква!!!Същия този веселин мишев преди 2-3 години “не видя” двуметрова засада и във ВАРНА спасявайки Левски за 1:1.Това е левскарска стратегия!!!Тя им е донесла титли на които се радват!!!От това да се радваш на нечестни спортни успехи по долно няма!!!Няма нищо общо със спорта!!!

  Reply

  • Броуди

   12.09.2016 at 18:36

   Това са те- “другите агентурно-доноснически начини”!С ДС и мутро-мафията напред!Но все пак да внимават, защото, този път може и без калъфка да останат. Претендентите са бая повече този път!Но и друго прави впечатление наистина- открито и нагло признават, с какви средства постигат целите си!

   Reply

 • КИРИЛ

  12.09.2016 at 23:45

  ДАЙТЕ ДУЗПА, СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *