Само в 7DniFutbol.bg

Наско Сираков: Няма да си чупя краката да се върна в Левски

7 Dni Futbol11.09.201680

Легендата на Левски – Наско Сираков, говори в предаването “Комбина” по няколко теми, като не подмина и тази за Левски и новия собственик Спас Русев. Голмайстор №1 за всички времена на “Герена” коментира още приятелството си със Стоичков, смъртта на Трифон Иванов, ужаса покрай гимнастичката Цвети Стоянова, а също така се върна и към юношеската си възраст.

“Баща ми ми казваше, че трябва да съм най-добрият, ако искам да съм футболист и да играя в националния отбор. Винаги съм знаел, че той се гордее с мен. Единственият случай, когато ме е пребивал, беше, когато го лъжех. Обиждал съм много хора през годините, но не съм ги лъгал, затова съм много спокоен. Всеки мога да гледам в очите”, започна Сираков.

“За мен той е човек достоен за уважение и възхищение – като спортист, личност, като футболист. Аз си го обичам Ицо – такъв, какъвто е. И така ще си останем докрая”, добави още Сираков относно приятелството му с Камата.

“Преживях тежко загубата на Трифон. В целия колектив, който бяхме, той беше най-честният човек, най-искреният, най-чистият. Много го обичах”, добави още Наско.

“Случаят с Цвети е показателен за тази държава – ние сме много лоши и гадни хора. Те използваха случая, за да изсипят цялата помия върху Илиана, Ина и отбора. Тези момичета искаха да се отказват и аз ги разбирам като спортист. С хилядите лъжи и помии…Илиана ми се обаждаше от Израел, всеки път плачейки. Тези деца, треньорът, екипът…те не са герои, те са супергерои! Нямам нерви, не гледам гимнастика. Втълпил съм си, че когато ги гледам, ще изпуснат нещо…Имам чувството, че привличам изпускането на някой уред. Илиана още не го е преживяла (б.а. – случая с Цвети). Имах чувството, че са чакали години наред, за да сринат Илиана. Те не знаят обаче, че са настъпили пехотна мина”, коментира Сираков историята с Цвети Стоянова.

“Със Спас Русев се бяхме виждали преди 15 години в Лондон. Играехме с Челси, той ни покани на коктейл. Фен е на Челси. За всеки е изненадващо, че Спас Русев пое Левски. Знам, че е левскар и явно затова се е насочил към Левски. Аз няма да си счупя краката да се връщам на “Герена”. Ако ме поканят, трябва да съм сигурен, че мисленето ни за развитието на Левски съвпада. Ако е така, както беше в последните 7-8 години, аз нямам работа на “Герена”. Покорил съм всичко каквото съм поискал”, завърши Сираков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ