Само в 7DniFutbol.bg

Бодуров казал “Yok” и “No”, за да дойде на “Армията”! Ето кога ще обяви официално решението си

7 Dni Futbol10.09.2016110

Николай Бодуров (30 г.) ще реши къде да продължи карие­рата си в понеделник. Брани­телят не даде вчера оконча­телен отговор на ЦСКА, въ­преки че проведе разговори с благодетеля на клуба Гриша Ганчев в четвъртък.

Бодуров има предложение и от Тур­ция. Той обаче няма голямо желание да ходи в югоизточ­ната ни съседка по две причи­ни – напрегнатата обстанов­ка в страната и личен въпрос, заради който предпочита да бъде в България. Така възмож­ността Бодуров да избере офертата на ЦСКА е доста голяма. Окончателно яснота около бъдещето на браните­ля ще има в понеделник, съобщава „Тема спорт”.

“Меридиан мач” пък цитира мениджъра на английския третодивизионен Ковънтри Тони Моубри, който разкрива, че Бодуров е отказал и на неговия клуб.

“Ако ме бяхте попитали преди две седмици за трансфера, сигурно щях да ви кажа „да”. На българина обаче му е било платено от последния му клуб Фулъм и ни каза, че няма право да играе в Англия, докато не изтече официално договорът му с „котиджърс”, казва Моубри пред „Ковънтри Телеграф”.

Николай Бодуров разтрогна контракта си с Фулъм на 26 август. Бла­гоевградчанинът бе прода­ден на клуба от Острова от Литекс през лятото на 2014 г. В началото бе неизменен титуляр, но през изминалия сезон загуби мястото си. Бе­ше пратен под наем в дат­ския Мидтиланд (завършил 3-ти) през февруари 2016 г., за който записа 15 мача за пър­венство, както и участия срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ