Само в 7DniFutbol.bg

Венци Христов: Феновете ме наградиха, а после ме псуваха! Край на мъката!

7 Dni Futbol10.09.2016130

Доскорошният нападател на Левски Венцислав Христов заяви, че е изпитал облекчение, когато е запалил колата на тръгване от “Герена”.

“През лятото останах в Левски, защото имах договор. В договора имаше клауза, която беше активирана без мое съгласие. Бях се разбрал със старото ръководство, с тях имах други отношения. Имаше вариант да напусна, но не се получиха нещата.

Горе-долу още от първите тренировки ми беше ясно, че няма да се разчита на мен. Но така се стекоха обстоятелствата, че останах в отбора. Тежестта на загубата от Марибор падна върху мен. Излезе така, че едва ли не заради мен сме отпаднали. От първия ми ден в Левски голяма част от феновете не ме приеха и до последния ми ден на “Герена” беше така. Може би заради това, че когато играх в Берое, бях близо до трансфер в ЦСКА.

Феновете първо ми дадоха награда за играч на месеца, а след това ме псуваха. Тръгнах си от Левски, защото треньорът каза, че ще му преча на работата, а ръководителите ми обясниха, че не може да ми плащат заплатата. Ако ми беше казано, че треньорът няма да разчита на мен, няма никакъв проблем, не съм се оженил за Левски. Това говори що за човек е треньорът.

Още с идването на треньора усетих, че ми няма доверие. Съжалявам ли, че не успях в Левски? За 15 мача вкарах 8 гола и имам 5 асистенции – не е малък показател. Просто се смени треньор и директор, това повлия. Като цяло не съжалявам, ще ги постигна на друго място. Изпитах огромно облекчение, когато си тръгнах от Левски, при така стеклите се обстоятелства. Отдъхнах си, защото мъката свърши”, сподели Венци Христов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ