Само в 7DniFutbol.bg

Великов пак захапа ЦСКА: Илизат срещу лидера в класирането, няма да им е лесно

7 Dni Futbol09.09.201680

Старши треньорът на Дунав Русе Веселин Великов заяви, че няма кадрови проблеми и ще заложи на най-доброто, с което разполага, за домакинството на ЦСКА. Единствено аут пак ще е Брани-мир Костадинов, който е със счупена скула и още не е готов за игра.

“Готови сме за ЦСКА. Двамата болни вече се оправиха – Атанас Атанасов и Николай Колев. Нямаме други контузени освен Костадинов. Очаквам много тежък мач. ЦСКА направи добри трансфери по време на паузата. Няма да ни е лесно, но пък и на тях няма да им е лесно, защото срещат лидера. Да се надяваме, че ако имаме малко повече късмет и ако покажем играта и агресията от Черно море, мисля, че ще се поздравим с добър резултат”, каза младият наставник пред “Тема Спорт”. Искендар Джалилов трябва да се върне днес от Москва, където бе, за да си извади работна виза. Юлиян Ненов се присъедини вчера към тима след мача за младежкия национален отбор срещу Армения, а Нуридин Давронов бе с националния отбор на Таджикистан.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ