Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на сензацията в Първа лига готов да се надиграва с ЦСКА на Йорданеску, закани се и да не загуби

7 Dni Futbol08.09.201680

Старши треньорът на Дунав Веселин Великов заяви, че тимът му ще направи всичко възможно, за да се надиграва с ЦСКА в мача помежду им в неделя в Разград. Наставникът на сензационният лидер в Първа лига се надява и, че отборът му няма да допусне първа загуба в елита.

“ЦСКА взеха много нови футболисти, взеха много качествени чужденци и Станислав Манолев, това ще вдигне много нивото на отбора. Още не са се сработили и ще се възползваме от това максимално. Ние във всеки един мач излизаме да го спечелим. Нашата основна цел е да не изпаднем, но ще е хубаво и този конкретен мач да не го загубим.

“Мисля да се надиграваме с ЦСКА, но няма да издавам от сега тактиката. Няма да сме обречени. Не можахме да се подсилим, макар че имахме желание да се подсилим. Набелязаните от нас играчи имаха много високи претенции”, заяви Великов пред “Дарик” и говори за фенската подкрепа, която очаква в Разград.

“Имам информация, че са купени много билети за този мач, дано се напълни стадионът с наши фенове. Не се чувстваме точно като домакини, но не вярвам някой отбор да се оплаче от обстановката и терена. Представяме се добре тук, дано продължи така”, заяви Ненов и коментира представянето на голямата звезда на русенци до момента Юли Ненов.

“Юлиан Ненов е младо момче, никой не беше чувал за него преди една година, дано продължава в същия дух и за Дунав, и за България”, завърши Великов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *