Само в 7DniFutbol.bg

Добра новина в ЦСКА! Стойчо Атанасов се размина с тежка контузия

7 Dni Futbol08.09.2016200

Десният бек на ЦСКА Стойчо Атанасов все пак се размина с тежка контузия и ще отсъства малко повече от месец. Вчера той бе подложен на артроскопия, като интервенцията бе проведена от д-р Тони Георгиев, информира вестник “Тема спорт”.

Операцията е показала, че Атанасов страда единствено от скъсан менискус и няма засегнати кръстни връзки, което бе голямото опасение в ЦСКА. Подобна травма щеше да изкара 19-годишния талант поне за половин година от терените. При настоящото положение обаче Стойчо ще е в лазарета около месец. Очаква се в рамките на 30-40 дни той да поднови пълноценни занимания и скоро след това да е на разположение на треньора Едуард Йорданеску.

В негово отсъствие в зоната на десния бек ще играе Станислав Манолев (30 г.), който бе привлечен на пожар именно заради травмата на Стойчо Атанасов.

В лазарета освен него са също и вратарят Анатоли Господинов (поне за месец), нападателят Преслав Йорданов (поне за месец), Георги Минчев (поне за два месеца) и бранителят Рафаел Перес. Състоянието на колумбиеца обаче се подобрява бързо и той има големи шансове да се върне на терена в рамките на две седмици.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ