Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров отсече: Ще даваме пари само за школата

7 Dni Futbol08.09.201610

Бившият вече собственик на Ботев Пловдив Румен Чандъров опроверга думите на президента Ангел Палийски, че до Нова година заедно с Георги Самуилов ще продължат да дават пари за клуба.

“Ще помагаме единствено на школата. В първия отбор има мениджъри. Нека феновете да си осигуряват бюджети и да си работят. Аз нямам проблеми. Какво да размисля? Аз исках едно нещо – да се извинят на феновете и да ги поканят. Те не го направиха. Значи няма какво да говорим. Елементарно нещо не искаха. А продължават да си говорят, че този треньор не им харесвал, онзи не им харесвал. Ами те утре така ще направят и с играчите.

В края на краищата аз съм взел някакво решение. Правилно или не аз си нося последствията. Те искат такъв като Цветан Василев да дава парите и фенове да управляват. Така е било, но при мен не може да се случи”, заяви Чандьров пред  вестник “Тема Спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ