Само в 7DniFutbol.bg

Боби, сложи си тампон! С кръвта ти изтече и мозъка

Има нещо сбъркано в Борислав Михайлов. Не че не си го знаем, но с всяка своя публична изява президентът на БФС продължава да ни убеждава в това твърдение. Снощният “лаф” за цикъла със сигурност ще бъде запомнен и ще се превърне в нарицателно за цялостното му отношение към управлението на футбола ни и резултатите на националния отбор. “Крилатата фраза” показва свещената просто(тия)та, която владее сградата на “Иван Асен”, ама и това си го знаем.

Михайлов и Ивайло Петев трябва да целуват левия крак на Сашо Тонев, че ги спаси от публичен линч и поредното унижение (за феновете) да обяснят защо не подават оставки. Вратарят на Люксембург също трябва да бъде почерпен от марковото уиски, с което се наливат във ВИП-а на Националния стадион, видя се, че далечните удари са му слабост. Слабо е проучил Петев съперника щом и това не знаеше, а караше нашите да направят това, което им е най-трудно – да влязат с топката във вратата. Защо не я ритахте тая топка, бе?!

Цикълът от просташки изявления и полупияни интервюта на Борислав Михайлов скоро изглежда няма да свърши. Няма кой да се нагърби да му сложи един тампон на устата на президента на централата, че да спре да ръси глупости… От там поне да почнем, пък после, ако се намери и някой, който да свали него и цялата му безполезна клика от върха на футболната пирамида, още по-добре. Да се свърши с тоя цикъл, че в БФС заедно с кръвта им изтекоха и мозъците.

 

 

коментар

  • goorgi

    08.09.2016 at 13:34

    Te imali li sa vaob6te mozaci niakoga ?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *