Само в 7DniFutbol.bg

Станислав Манолев вече тренира с ЦСКА

7 Dni Futbol07.09.2016110

Последното ново попълне­ние на ЦСКА Станислав Манолев проведе първа тренировка с отбора във вторник следобед. Той се включи в заниманието в “Цар­ско село”. Бранителят все още не е подписал официално дого­вор, тъй като през изминалия ден се уточняваха дребни финални подробности. Днес обаче контрактът би трябвало да стане факт и 30-годишният Манолев ще бъде обявен като попълнение на ЦСКА на офи­циалния сайт, пише “Тема спорт”.

Много е възможно браните­лят да направи дебюта си за армейците още тази неделя в Разград при гостуването на Дунав. В такъв случай той ще играе отдясно в ариергарда, в центъра ще са Чорбаджийски и Дюлгеров, а отляво – Недялков. Вчерашната тренировка бе първа за отбора след лагера в Тетевен, който приключи в не­деля. Тимът обаче все още не е в пълен състав, тъй като близо дузина футболисти са част от мъжкия и младежкия национа­лен отбор.

Станислав Манолев се завър­на в България след 7-годишен престой  в  ПСВ Айндховен, Фулъм, Динамо Москва и за по­следно – Кубан Краснодар. Ма­нолев бе привлечен на пожар след контузията на Стойчо Атанасов. Бившият национал (43 участия и 4 гола) щеше да започне лятна подготовка с ЦСКА, но в последния момент се отметна. Близо 3 месеца по-късно Манолев все пак стана част от отбора. Армейците надцакаха Левски, макар на „Ге­рена” да смятаха за сигурно свое попълнение бранителя.

Той ще работи за втори път с Гриша Ганчев, след като бе част от Литекс в периода 2005-09 г. Именно ловчанлии го трансферираха в ПСВ Айндхо­вен за 7-цифрена сума в евро. Манолев се разбра с Ганчев за ЦСКА в понеделник, когато двамата проведоха близо двучасо­ва среща в София.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ