Само в 7DniFutbol.bg

Левски се разбра с Мъри? На “Герена” се чудят как да платят неустойката на треньора

7 Dni Futbol07.09.201620

Станимир Стоилов се е разбрал с новото ръководство на Левски за връщане на “Герена”, твърди “Тема Спорт”. Между двете страни вече е постигнато принципно съгласие, а новината предстои да бъде официално разгласена съвсем скоро. Новите шефове на сините са се разбрали с колегите си в Астана, където Мъри има действащ договор за още една година.

Първоначалната позиция на Мъри ще бъде генерален мениджър или нещо друго по съвместяване от разстояние. В следващите месеци ще се търси най-безболезненото решение за връщането и официално на Стоилов на “Герена”. Той има сериозна неустойка в договора с казахстанския тим, ако реши сам да напусне. Вероятността да бъде уволнен при резултатите, които постига, е нищожна.

На “Герена” Мъри няма да работи с Наско Сираков, тъй като новият собственик Спас Русев се отказа от услугите му. Това означава, че Мъри ще разполага с цялата власт в спортно-технически план. Станислав Ангелов-Пелето ще остане на “Герена”, но най-вероятно в школата. Очаква се до края на седмицата Спас Русев да определи кой ще бъде изпълнителен директор. В момента постът заема Константин Баждеков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ