Само в 7DniFutbol.bg

Боби Михайлов за виковете “Оставка” срещу Люксембург: Майка ми ме е учила да не си вкарвам напрежение

7 Dni Futbol07.09.201690

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов беше в приповдигнато настроение след мача с Люксембург. Националите победиха с 4:3, но бяха близо до исторически резил, след като отстъпваха с 1:2.

“Не съм доволен. Нямаше агресия. Люксембург ни вкара три гола, не съм доволен, но момчетата показаха характер накрая. Това са играчите, вие ги знаете. Нямаме Догба, Могба и прочие. Мачовете в нашата група не се развиват, както всички вие очаквате. Случайно сме първи в групата. Това няма да е така накрая. Тези момчетата трябва да им се даде възможност и победата е победа, дори и срещу Люксембург”, сподели Михайлов, след което говори и за селекционера Ивайло Петев, който е получил кредит на доверие от него.

“Няма да тълкувам какви скандирания е имало. Майка ми ме е учила да не тълкувам, за да не си вкарвам напрежение. Според мен той се справя добре с отбора. Това е нов отбор с млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие. Трябва време. Нито сме толкова голяма държава, нито някой ни помага. Имаме бъдеще. За мен засега е ок. Дал съм възможност на всички, които искат да играят футбол, да го правят”, сподели Михайлов, след което коментира своята роля и се върна на новопостроената база на националите.

“Моята роля е тази, която съм показал вече. Най-добрата база в Европа правена въобще някога, снимаха я с дрон”, сподели Михайлов и накрая говори за следващите мачове на отбора, които са гостувания на фаворитите Франция и Швеция.

“Ще бъде тежко, но може нещо да изкараме. В един от двата мача със сигурност. Тогава няма да са толкова притеснени. Смятам, че можем да направим нещо в един от предстоящите два мача”, сподели президентът на Футболния съюз, който за финал си направи каламбур с въпрос на репортерка за поредния цикъл квалификации.

“Какъв цикъл”, развесели се Боби, като се направи, че разбира цикъл най-вече като месечното неразположение при дамите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ