Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров: Не може 20-30 лумпена да са гласа на Ботев

7 Dni Futbol06.09.201621

Един от собствениците на Ботев (Пд) в оставка – Румен Чандъров, коментира решението си да се откаже от клуба.

„Ще се изтеглим поетапно, за да може да се организират феновете. Да сложат подходящ треньор, играчи, всичко… Структурата да си оправят”, започна Чандъров.

„Няма никакво значение дали атаката към Митов е предварително организирана или спонтанна. Факт е, че 20-30 човека са гласа на феновете и феновете си ги слушат… Какво да говоря повече? Да правят такива простотии пред хората… Факт е, че не ги арестуваха. Защо не викнаха полиция?”, отговори той на въпрос дали атаката към Митов е била организирана.

„Казах им на тези хора (б.р. – феновете на Ботев) – оставете ни да работим. Няма да търсите чудеса две години и тогава ще инвестираме в отбора. Те от втория ден ни подкараха с транспаранти, с ултиматуми. Казах им, че на Нова година ще им кажа за стадиона, а те след един месец пак почнаха. То пък бива, бива, ама аз не съм мазохист. Имах само едно условие – феновете да не вкарват напрежение, да не се занимават с нас. Обещаха и го изпълниха, но с обратен знак. За мен в този клуб има страхотен потенциал, но човек се замисля какво е по-добре. И само искат. Извинявайте, но не съм отишъл там да ми искат, а да дам нещо от себе си и го давам. На мен ми е обидно някой постоянно да ми казва нещо, че иска и аз да се чувствам все едно съм длъжен на някого. Затова давам акциите на феновете. Щом са толкова организирани ще си направят някаква структура, която да си събира членски внос. Да се самоиздържат – и това е възможно”, каза още Чандъров.

„Те на мен ми се извиняват, а няма защо. Те опетниха клуба, а аз постъпих както всеки уважаващ себе си човек. Достатъчно време търпях, но се вкара такова напрежение и при предишния треньор при играчите, че не мога да ставам и психолог. Едно условие им поставих – не се извинявайте на мен, а на Николай Митов и Мариян Христов. Те си изкарват прехраната с това нещо, а вие им лепнахте петно. Даже им предложих с обръщение да им се помолите да им дадете втори шанс. Дали ще приемат вече не знам, но те не го направиха. 20-30 лумпена са гласът на феновете на Ботев. Щом останалата част го позволява това нещо, значи аз нямам никой зад гърба си. Това е реалната ситуация”, завърши Румен Чандъров в откровеното си и емоционално интервю пред „Меридиан Мач”.

коментар

  • Даниел Торлашки

    06.09.2016 at 12:59

    Хора като вас, попаднали случайно във футбола не ги чака нищо добро! Феновете знаятмного по-добре от такива като вас кое е добро и кое лошо за клуба. Митов беше грешен избор и феновете не го допуснаха !

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ