Само в 7DniFutbol.bg

Ясни са първите двама, които Русев ще разкара от Левски! Единият е във война с феновете

7 Dni Futbol05.09.201691

Новият собственик на Левски Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб на тима, но това не се отнася за по-високите етажи в клуба. Според “Тема спорт” вече са ясни и първите двама, които ще “изгорят” от “Герена”. Със сигурност от Управителния съвет ще си тръгне настоящият му председател Николай Илиев, който временно изпълнява длъжността след оставката на Иво Тонев преди около 2 месеца. Все още не е ясно в какъв състав ще бъде новият Управителен съвет на Левски. Предишният бе от 9 членове, но се очаква той да бъде намален.

Другото уволнение, което Русев гласи, е това на финансовият директор Константин Баждеков. Финансистът е недолюбван и откровено мразен от някои фенове, които дори по време на мачове издигаха транспаранти срещу него. За Баждеков има някакъв минимален шанс да остане в клуба, но е изключено да е на толкова висока длъжност като финансов и изпълнителен директор.

Спортният директор Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков почти сигурно ще запазят местата си 8 Левски до Нова година. Смяташе се, че те може да се разделят с постовете си, но е явно, че новият собственик Спас Русев няма да бърза с промените в спортно-техническия щаб.

коментар

  • Броуди

    05.09.2016 at 11:53

    Ами така е! Няма нужда да се бърза. Както не се бърза и с бъркотията около ВИВАКОМ, която, хем е собственост на шофьора, хем не е! А сините лумпени, които лапат всяка въдица, стига да е хвърлена от агент на ДС, също да не бързат да вадят пръста от устата си! Защото участта им е такава- каквото и да става, винаги са с пръст в устата и с нещо много чепато отзад! Предопределеност, обреченост, някои го наричат и проклятие, заради мръсотиите, които са сторили тия изроди на българския футбол!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *