Само в 7DniFutbol.bg

Босът на Славия разпиля човекът, който държи правата за мачовете: Угаждаме на един простак

7 Dni Futbol05.09.2016181

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съсипа точно с две изречения човекът, който държи правата за излъчването на мачовете от Първа лига. Босът на “белите” изрази негодуванието си от късните мачове от 21:00 ч. и 21:15 ч. и заяви, че футболът ни угажда на простак.

“Простотия е това, че мачовете трябва да се играят в 9 часа вечерта. Не за това, че Славия няма осветление, ние ще си направим, но не могат да ме убедят, че е нормално да се ходи на мач посред нощите. За дербитата съм съгласен, но Локо Горна и Локо Пловдив да са късно вечерта, вече е глупост.

Тук в момента угаждаме на един човек, който се разпорежда с телевизията. Това е положението. Защо да си крием главите в пясъка като щрауси и задникът да ни е отвън. Значи пак някой простак е наложил своето мнение. Положението е много лошо, както се казва в поговорката “Пусни свиня под одъра, тя ще се качи на него”, каза Стефанов.

коментар

  • Иртиш Подуенски

    05.09.2016 at 13:56

    Дебелия шопар пак изгрухтя!!!В тези горещини от по 27-30 градуса е нормално мачовете да започват по-късно.И без това играчите в бг.първенството едвам ходят.А за Домус ага,че е гелосана мастия съм напълно съгласен!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ