Само в 7DniFutbol.bg

Крадци разбиха и ограбиха офис на БФС

7 Dni Futbol05.09.201630

Крадци избиха входната врата на офиса на Българския Футболен Съюз в центъра на Бургас и отмъкнаха метална касетка с 2500 лева в нея. Средствата били събрани от приключилата в късния следобед в петък картотека на играчите за предстоящата футболна година.

“Представителите на последният отбор дойдоха след 16.30 часа, а после имахме мероприятие в Дома на нефтохимика. Затова и нямаше време да внесем парите в банката. По принцип държим малки суми, колкото да имаме оборотни средства, но този път в касетката имаше повече”, каза пред БургасИнфо председателят на Областният съвет на БФС – Бургас Николай Желев.

Служителите от офиса си тръгнали в петък в 18.00 часа, а кражбата е била открита в събота в 14.46 часа. През първия почивен ден Николай Желев отишъл до офиса, връщайки се от мероприятие в Созопол. “Още щом приближих входа, видях, че вратата я няма. Вероятно е била разбита с шут.

Крадците са отворили и вратата на една от стаите, където на стената държим металната касетка с парите. Направо са я отскубнали от стената”, добави Желев. Полицията е направила оглед на мястото и е взет материал за пръстови отпечатъци. От офиса на БФС издирват съседи от намиращите се наблизо жилищни сгради, които евентуално са видели нещо подозрително в периода от 18.00 часа в петък до 14.00 часа в събота. Предполага се, че крадците са били засечени и от камери на намиращи се наблизо търговски обекти.

burgasinfo.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ