Само в 7DniFutbol.bg

Венци Стефанов оплю легенда на треньорския пост: Тарханов не е Гочето или Мочето

7 Dni Futbol05.09.201620

Босът на Славия Венцеслав Стефанов категорично отхвърли твърденията, че държи на поста старши треньор руснака Александър Тархонов, защото е послушен и изпълнява нарежданията му, докато в същото време отборът играе слабо и не върви добре в първенството.

“Съгласен съм, че играем слабо, но с тези момчета и този треньор нещата ще се получат. Колкото до това, че Тарханов прави каквото му се каже…Много прости хора има на този свят. Аз да контролирам един руснак, който е с такова име в Русия, значи този, който си го мисли трябва да е много прост. Ама толкова много, че не знам къде. В Русия в момента 70 процента от футболистите в националния отбор ги е създал Тарханов. Тези, които говорят това, мястото им е на гара София, не във футбола. Ама чели ли са кой е Тарханов като треньор? Много прости хора. Това не е Гочето, Мочето или Бай Гроздан”, каза Стефанов. Той продължи и с критичните си думи към националния селекционер Ивайло Петев.

“На последното събиране на изпълкома обеща да вика млади момчета, а сега пак стари муцуни вика. Каза, че го било срам от Япония. Ако е така, трябва да си подадеш оставката и да бягаш, да не те виждат хората, някъде накрая на света”, казва още Венци Стефанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ