Само в 7DniFutbol.bg

Окончателно! Ботев остава без собственици

7 Dni Futbol05.09.201671

Собствениците на Ботев (Пд) Румен Чандъров и Георги Самуилов взеха окончателно решение да напуснат клуба. Двамата ще обявят решението си днес. Те са го взели на среща през уикенда край морето. Те не са се повлияли от вълната декларации в тяхна подкрепа, разпространени от феновете на отбора.

“Нека не позволяваме един проблем да попречи на заветната ни цел. Довършете това, което обещахте, а именно нашия дом – Колежа. Тогава цял Пловдив ще ви носи на ръце”, обърнаха се към двамата собственици феновете на тима. Това обаче не е повлияло и те в крайна сметка са решили да изплатят заплатите за август и септември, за да бъдат максимално коректни и да обявят излизането си от клуба.

До ситуацията се стигна, след като група бултраси изгониха от тренировка новоназначеният треньор Николай Митов.

След оттеглянето на бизнесмените съдбата на Ботев става неясна, тъй като финансирането беше свързано изцяло с тях.

коментар

  • ооооо,

    05.09.2016 at 9:26

    Няма какво да се лъжем, тия двамата ако се махнат, не се махат заради случката с феновете, другаде се корени проблема. Това с феновете им дойде дюшеш, тъкмо си намериха прочина. Няма да се очудя дори умишлено да са представили Жадното, като са знаели какво ще стане….жалка скалъпена история. Сериозни бизнесмени, за каквито се имат, не биха напуснали кораба заради една подобна ситуация, всичко е гнило още в самия зародиш, от момента на представянето им в клуба. Нито имаха желания да достроят стадиона, а само отлагаха през 3-4 месеца, та досега. Държаха публиката в пълно невидение за всичко – как един не излезе поне веднъж едно интервю да даде, малко информация да получим. Поведение на мишки.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *