Само в 7DniFutbol.bg

Ники Михайлов моли ходжа да спаси кариерата му

7 Dni Futbol04.09.201661

Вратарят Николай Михайлов е дал 250 долара на ходжа, за да му развали магия. Стражът прибягнал до помощта на мюсюлманския духовник, след като в първите си два мача за турския Мерсин пусна 9 гола.

Михайлов бе на вратата при пораженията с 1:3 от Йени Малатияспор и 0:6 от Сиваспор.

След деветте гола Ники отчаяно решил, че или са го проклели лошо, или дори някой му е направил магия. Затова отишъл при прочутия в град Мерсин Саид ходжа. Процедурата почнала с четене на Корана, при което ходжата отгатнал, че Никито е бил прокълнат от зъл и завистлив човек, пише “Уикенд”.

За да го освободи от прокобата, духовникът първо изчел три молитви. След това направил специална процедура с преливане на разтвор от вода и морска сол в загадъчни съдове. Накрая изписал на листче текст с арабски букви, сложил го в една кожена торбичка и я дал на вратаря със заръката да я носи със себе си в продължение на три седмици.

„Няма начин, ще трябва да си я слагам и във вратата по време на мачовете”, разправял Михайлов по телефона пред аверите си.

коментар

  • Фен

    04.09.2016 at 16:54

    А на листчето пише (за да не се чудите): На к_ра го е Саид ходжа, че на Никито му вкарват по много голове. Не се бъзикам – проверено е.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *