Само в 7DniFutbol.bg

Трансферно попадение на Черно море се оплака от събирането на боклуци и бездомните кучета у нас

7 Dni Futbol04.09.201680

Словашкият нападател на Черно море Марек Кузма разказа за идването си при варненци и за решението си да подпише на “Тича”. 28-годишният таран има 3 гола в първите си 5 мача за тима.

“Не ми отне много време да преценя, че Черно море е добър вариант, където да продължа моята кариера. Много бързо се разбрахме за условията и така дойдох в клуба. Всички в Черно море са на 100% професионалисти.

Като се започне от ръководството, треньорите, играчите, до последния човек в клуба. Щастлив съм, че приех да играя тук. Определено нямах никакви впечатления за този тим. Заинтересувах се едва когато получих офертата”, откровен е словакът. „Футболът в България е по-техничен, отколкото в Словакия, и определено е по-бърз. Не задържате много топката. Играете наистина на бързи обороти”, допълва Кузма и споделя какво му харесва и какво не в България.

“Първото нещо, което ми направи впечатление тук, е лятото, което наистина е доста горещо. Другото, което забелязах, е че българите сте горд народ. На много места виждам националния флаг. Има го навсякъде. Това наистина ми харесва. Кои неща не ми харесват? Бях много изненадан, че все още не събирате разделно отпадъците. Може и да греша, но това ми направи впечатление, тъй като не е обичайно за мястото, от което идвам. Притесняват ме и многото бездомни кучета, които се разхождат навсякъде. Иначе езикът ви определено е труден, но ще се справя с това малко по-малко”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ