Само в 7DniFutbol.bg

Сдружението официално се обяви в подкрепа на Чандъров и Самуилов! Скочи на уличния натиск

7 Dni Futbol03.09.201670

Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ” разпространи официално изявление, в което обяви подкрепата си към собствениците Румен Чандъров и Георги Самуилов. От Сдружението заявяват и, че са категорично против всякакъв натиск върху клуба.

Публикуваме изявлението без редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ

на Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ”“
акционер в ПФК „БОТЕВ“ Пловдив

Силно обезпокоени от развитието на ситуацията в любимия клуб, от позицията на акционер в ПФК „БОТЕВ”, изразяваме категоричната си подкрепа към господата Георги Самуилов и Румен Чандъров в намеренията им да реализират поетите към клуба ангажименти.

Категорично се противопоставяме на своеволията на група фенове, на уличния натиск и всякакви неправомерни действия спрямо ПФК „БОТЕВ”, независимо от мотивите за тях. Считаме за адекватно единствено и само цивилизованото поведение. В тези трудни времена няма място за безотговорни действия.
Заявяваме, че в наше лице собствениците на клуба имат коректен партньор, на когото могат и трябва да разчитат.

Вярваме, че това се отнася и за голямата част от феновете на „БОТЕВ”, които в дългогодишната история на клуба винаги са го подкрепяли и защитавали. Разбираме, че любовта и емоциите винаги са съпътствали отбора, но в днешната деликатна ситуация апелираме към мъдрост, отговорност и конструктивност от всички приели каузата „Ботев”.

03.09.2016 год., гр. Пловдив
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ
на Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *