Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски подкрепи Чандъров

7 Dni Futbol03.09.201650

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще е доволен от “смърфовете”, когато те спечелят Шампионската лига.

“Това, което се случва в Ботев, в никакъв случай не е приятно. Нали знаете поговорката, че който плаща, той поръчва музиката. Румен Чандъров е сериозен бизнесмен, вади си пари от джоба и сам си определя правилата на играта. Не виждам как някакви хора ще му се бъркат на него. Това при мен не може да се случи, казвам го категорично. В Локомотив много добре знаят, че който плаща, той поръчва музиката.

Какво толкова им е направил този треньор Николай Митов? Аз доколкото знам, преди години и Мъри Стоилов им беше треньор, той също е левскар, при това много силно свързан с клуба. Харесва ли ми представянето на Локомотив от началото на сезона? За харесване, ще ми хареса, когато станем европейски шампиони. Аз съм максималист и гледам да не хваля толкова много отбора. Вярвам на треньора, на момчетата и ги подкрепям”, каза Крушарски пред “7 дни спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ