Само в 7DniFutbol.bg

Венци Стефанов: Най-после Левски има високоинтелигентен човек начело

7 Dni Futbol03.09.201610

Президентът на Славия Венцислав Стефанов говори след контролата на неговия тим с Царско село (2:0). Той сподели, че е доволен от играта и от новото попълнение Валери Домовчийски. Босът коментира и ситуацията в Левски с идването на Спас Русев начело на клуба, като се изказа доста ласкаво за новия собственик на “сините”.

“Момчетата показаха добра игра, имаше хубави неща, приятелски мач, нормално. Да, аз поканих Домовчийски, той прие поканата и виждате, че е на стадиона. Дали ще има още нови попълнения – Божа работа. Малко бавно върви работата по поставяне на осветлението на стадион “Славия”, но се надявам до Нова година да е факт”, заяви Стефанов.

Попитан, дали ще коментира новия собственик на Левски Спас Русев, босът на “белите” заяви, че за пръв път след Владо Грашнов на “Герена” има високоинтелигентен човек начело.

“Познавам го, имаме добри човешки отношения между нас. Много коректен, възпитан и интелигентен човек. Високо ерудиран. За пръв път в Левски, след Владо Грашнов, има високоителигентен, ерудиран и възпитан човек начело”, смята Венци.

Накрая той бе попитан дали идването на Русев ще помогне на “сините” в битката за шампионската титла, а босът отговори с поговорка: “Господ помага, ама в кошара не вкарва”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ