Само в 7DniFutbol.bg

Локо (Горна Оряховица) потвърди за Даксон

7 Dni Futbol02.09.201610

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Ангел Червенков сподели, че новакът в Първа лига ще се опита да привлече бразилеца Даксон Да Силва. Както е известно, халфът направи име с екип на Локо (Пловдив), а договорът с настоящия му клуб изтич след по-малко от месец.

“Нашият клуб е свързван с някои имена и по-специално с това на Даксон. Аз не крия, че съм дал списък на клубното ръководство с някои имена, с цел да бъдат привлечени”, заяви старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Ангел Червенков.

“Търсим подсилване на определени позиции. Всичко е съгласувано с клубното ръководство. Работим по въпроса със селекцията”, добави Червенков.

“Относно Даксон, доколкото съм запознат, той има договор с бразилски клуб до 30 септември. Надявам се с общи усилия да успеем да привлечем футболисти. Целта ни е да повишим класата и да засилим вътрешната конкуренция в отбора”, обобщи специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ