Само в 7DniFutbol.bg

Важно решение за националния след Люксембург! Лечков го анонсира публично

7 Dni Futbol02.09.201640

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националния отвор Йордан Лечков призова да се гледа реално на нещата и да няма свръхочаквания към държавния тим.

“Всичко, което ви е на сърце, може да го пожелаете на момчетата и треньорите от мое име. Трябва да сме реалисти. Аз съм на мнение, че трябва да се наблегне на спорта като цяло, не само на футбола. Да не се оправдаваме, но всички трябва да сме едно цяло, за да успеем – и вие, които пишете, и ние, които действаме. Да погледнем истината в очите и трябва да работим в перспектива”, коментира Лечков пред “Тема Спорт”.

“Всяка една квалификация е мач за мач. Трябва да бъдем реални оптимисти. Нека сега да бием Люксембург, а после ще мислим за Франция, за Швеция… Всичко е възможно. Най-важното е футболистите да бъдат активни, те да си вярват и да имат желание, защото в крайна сметка те играят на терена”, добави бронзовият медалист от САЩ ’94.

На въпрос дали не е дошло време футболистите, родени в края на 80-те и началото на 90-те години, да започнат да играят все по-водеща роля за националния отбор, той каза:

“След мача с Люксембург ще седнем, ще направим една пресконференция да работим по-детайлно с по-младото поколение. Дано започнем с хубава победа и да имаме късмет”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ