Само в 7DniFutbol.bg

Целите пред Левски са начертани! Ето какво трябва да се направи до Нова Година

7 Dni Futbol01.09.201621

Левски трябва да изгради козирка на Сектор А на стадион „Георги Аспарухов” и да постави ново табло до Нова година. Това са целите, които собственикът Спас Русев посочи за този период. Той добави, че по спортно-техническата част ще се мисли през декември, когато вече ще е по-добре запознат.

„Ние си поставяме много амбициозни цели какво да свършим до Нова година. Разбира се, преди това ние трябва да представим новия Управителен съвет, новия изпълнителен директор. Не очаквайте аз да съм водещото лице, да говоря, да се изявявам. Не, това от мен не го очаквайте. Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка на Сектор А, ново табло, което да бъде съвременно с показване на головете, на хубавите положения. Което може да използва също за реклами, както е навсякъде по света. Това са тези задължителни неща, които нямат отношение към самия отбор”, каза бизнесменът пред клубната телевизия.

„Вече декември, когато съм по-добре запознат, да видим в спортно-техническата част какво точно правим. Не искам да влизам сега в тази сфера, защото това е територия на съответния екип. Те трябва да предложат, аз не искам да изземам техните права и функции. Декември ще е мястото и времето, когато трябва да освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора”, добави Спас Русев.

коментар

  • мишо

    01.09.2016 at 21:57

    Този битак ли ще прави или отбор?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ