Само в 7DniFutbol.bg

ДОМУСЧИЕВ, ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ШАМПИОН СЕГА!

7 Dni Futbol01.09.2016258

Ами сега? Стана интересно! Дойде Спас Русев и май Кирил Домусчев трябва да се отказва от делиорманското футболно иго от последните 5 години. Защото така се закани Господинът от Лондон!

Вижте какво каза Спас Русев днес при посещението си на “Герена”, където обяви шампионските амбиции:

„Нашата мисия е да направим невъзможното, защото с възможното, което се е правило и се прави, няма да имаме чак толкова проблеми. Трябва да върнем тази магия на стадиона, за която говорих онзи ден. Това е ключът. Връщането на магията ще върне и публиката. Предвид историята, с която Левски е съществувал, всичко различно от шампион се счита за провал. Такава ще бъде нашата амбиция. Не от утре, не от вдругиден, а от сега.“, заяви Русев по отношение целите през сезона.

„Левски трябва да стане шампион сега! Това, което трябва да преговорим и да се опитаме да променим, е духът на отбора, тяхната вяра, тяхната увереност. Трябва да преследваме титлата. Всякакъв друг тип математика не работи – да бъдем втори, да бъдем трети, да вземем оттук, оттам. Не! Левски трябва да влиза само през главния вход.“

„Аз съм амбициозен човек, за първи път влизам в нещо, което е толкова публично и което ще бъде изложено пред очите на обществеността. Нямам друг избор, освен да успея. Ако не успея тук, рискувам да уроня цялата си репутация, съхранявана през тези 62 години.“

„Надзорният съвет си поставя три доста амбициозни цели какво да свършим до Нова година. Преди това трябва да представим новия Управителен съвет, новия изпълнителен директор. Както каза и в моята реч – не очаквайте аз да съм водещото лице, да говоря, да се изявявам. Не, ще си има хора, които да се занимават с тези неща. Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка над сектор „А“ и ново електронно табло, което да бъде съвременно с показване на головете и хубавите положения. Това са задължителните неща, които нямат отношение към отбора, а вече декември месец, когато съм по-добре запознат, да видим какво правим в спортно-техническата част. Не искам да влизам тази сфера, защото това е територия на съответния екип. Те трябва да предложат, не искам изземвам техните функции. Декември месец ще е времето и мястото, когато трябва да се освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора.“

8 коментара

 • Политрон

  01.09.2016 at 18:27

  Ако с тези играчи станем шампиони ще е по голям ташак от Локото при Жоро.Ебем ти титлите Русев ако са по Ганчевски.Той поне си призна.Направи отбор тогава ок.Ние сме Левски приятелю,има по важни неща от уредените титли

  Reply

  • POLYTRON

   01.09.2016 at 19:20

   ТИ ГОЛЯМ МОРАЛИСТ СЕ ИЗВЪДИ БЕ ГОВЕДО??? АМА ПОДУЯНСКИЯТ ТИ МОРАЛ НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА КРАДЕШ НИКОВЕ????

   Reply

 • POLYTRON

  01.09.2016 at 19:22

  Ако не успея тук, рискувам да уроня цялата си репутация, съхранявана през тези 62 години.“

  КОЯ РЕПУТАЦИЯ БЕ СПАСЧО??? НА ВЪЗПИТАТЕЛ В СЕЛСКИ ПАНСИОН, НА ШОФЬОРЧЕТО НА ДС ИЛИ НА ТОЗИ, КОЙТО ОГРАБИ ЧУЖДЕСТРАНИТЕ ПОМОЩИ ЗА БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ????

  Reply

 • Броуди

  01.09.2016 at 19:28

  Че при вас има ли неуреден титла бре льольо подуенски!Или купа! Ако не сте курвите на всички власти, ако не сте с онези”другите начини”, вие шяхте да си бъдете това, което сте в действителност- един посредствен отбор и толкова. А титли и купи, на куково лято! Прегледай си историта Манго и виж истината в очите.Колко пъти по втория начин те го правили. Дори и това лято бяхте във втория кръг на ЛЕ директно, за сметка на ЦСКА И пак се осрахте. И още нещо, няма ли кой да ви каже, че празните фукни в аванс не струват нищо и, че пилците се броят наесен, а не както вие всяка година се пенявите преди началото на сезона!

  Reply

 • Никола

  01.09.2016 at 20:03

  Я недей да плюеш Жоро бе говедо шопско!Локо и само Локо, пък уефски или уеска ще гледат титла през крив макарон! Кво иго, кви пет лева, до сега беше шопско иго! Видя му се края и почнахте да ревете! Ами ревете си, то това ви остана!

  Reply

 • мишо

  01.09.2016 at 21:56

  Страшни предпоставки за шампионски амбиции:1. Козирка 2. Ново табло. Честито е така се става шампион.

  Reply

 • Левскар

  01.09.2016 at 23:17

  Чорни не мисли така.

  Reply

 • Grand

  02.09.2016 at 7:07

  Русев, агент на ДС, стана собственик на отбора на ДС – Левски Сф.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ