Само в 7DniFutbol.bg

Гриша, къде, по дяволите, е спонсорът!?

7 Dni Futbol01.09.2016134

Защо се бави новият спонсор? Ще има ли въобще? Да не стане като със Сашо Апашо? Какво се случва на “Армията”?

Това са само част от въпросите, които феновете на ЦСКА задават един на друг всеки ден, всеки час. Седнали те като едни червени баждечета и смятат кой ще дойде, колко ще даде. Букмейкърска компания ли ще е, автомобилна или може би държавна?

А защо по дяволите му е необходим толкова спонсор на ЦСКА? Точно днес и баш на всяка цена ли? Хубаво, ще сложат “Бет незнам си какво” за 300 000 евро и? По-силен ли ще стане ЦСКА, по-стабилен финансово може би?

Хора, правете разлика между ЦСКА и Левски. “Сините” бяха в ръцете на един адвокат, един тото-служител и един търговец на подцинкована ламаринТа. Както сам призна Иво Тонев, тримата заедно с приятели общо успели да вкарат около 2 милиона в Левски. Толкова им били силите. При бюджет от 15 милиона това е фатално. Поради което на Левски им е необходим и “Виваком” и “Щрабак” и “Дурекс” и всеки, който извади левче.

В ЦСКА е различно. Гриша Ганчев и Инджов са бизнесмени от съвсем друго измерение. Оборотът на техните фирми за миналата година гони 1,5 милиарда! Т.е. това са хора с пари, които могат да си позволят ЦСКА. И без генерален спонсор.

Показва го факта, че те направиха “Панчарево” и ремонтираха “Армията” без дори да знаят дали ще им ги дадат. Значи могат да си позволят да рискуват да загубят един милион ей така, от желание да подредят ЦСКА. Да сте видели да го прави някой друг?

В Ловеч Гриша Ганчев 10 години не позволяваше на екипа на фирмения му тим да има реклама. Защото първо не беше приритал за нея и второ искаше цената за това да е наистина добра. След което се появи “Глобул”, който даваше на “селския” Литекс почти толкова, колкото наливаше “Мтел”в батковия Левски по същото време.

Е, сега стана ли ви ясно, защо ЦСКА няма генерален спонсор? Ами както се вижда може и без него! Защото си има генерални собственици…

 

4 коментара

 • митко митков

  01.09.2016 at 17:47

  ЗА СПОСОРА СУМ СЪГЛАСЕН ДО НЯКАДЕ,ЩОМ СИ ИМАТ ПРИ, МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ И НЯКОЙ НАДПИС И ЗА ПО МАЛКО ПАРИ, ПО ЕСТЕТИЧЕСКИ Е! НО ЗАЩО НЕ СА ПОСТАВЕНИ ИМЕНАТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ, И ЗАЩО ИЗЦЯЛО ЧЕРВЕНИЯ ЕКИП, БЕШЕ ЗАМЕНЕН С БЕЛИ ГАЩЕТА, ЗНАЯ ЧЕ В СЕГАШНИЯ СИ ВИД ЕКИПА Е ПО АВТЕНТИЧЕН, НО И БЕЛИТЕ ИВИЦИ, СЪЩО ЩЕ СПАЗЯТ ЦВЕТОВАТА ГАМА!

  Reply

 • Политрон

  01.09.2016 at 17:57

  От преди 2 дни стана ясно кой е следващия шампион.Слушайте внимателно какво казва Русев днес на Герена.Всичко останало са празни приказки.И гела го знае,затова поляга и ще поляга.Помаците още преди Боко да ги пусне са наясно с това.Само гледайте.

  Reply

 • Политрон

  01.09.2016 at 18:21

  И тогава дано ви уврат тиквите на всички и разберете какви лайна е всичко.Какво тото,какви игри.Без значение Гриша ли си ,Спас ли си,гелосана мастия ли си.Всички са Назначени.Футбол няма.Фенове няма или са насьсквани един срещу друг.За да не им потьрсят сметка.

  Reply

 • Левскар

  01.09.2016 at 23:22

  Всичко е отдавна уговорено. Първенство няма.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ