Само в 7DniFutbol.bg

Договорите на новите в ЦСКА! Ще се учудите кой колко време ще играе на “Армията”

7 Dni Futbol01.09.201672

ЦСКА представи трите си нови попълнения тази сутрин – Руй Педро, Рубен Пинто и Вилмар Джордан. Тримата в един глас се прицелиха в първото място и си пожелаха да изпълнят всяка поставена им от ръководството цел. А проверка на 7DF показа, че само така те ще успеят да си заслужат дългосрочни кариери на “Българска армия”.

24-годишният Пинто е под наем от Беленензеш и португалците го пуснаха под наем при “червените”, но ако в България му хареса и успее да се превърне в основна фигура в отбора, това може да се промени и следващото лято двата клуба да седнат на преговори за постоянен трансфер. В договора на Пинто няма клауза за откупуване.

28-годишният Руй Педро безспорно е с най-интересният договор. Той е подписал споразумение за 1+1 години, в което е записано, че решението дали втората година от контракта ще влезе в сила е изцяло на играча.

Добре познатият у нас Джордан е с договор за една година, но през зимата клубът и играча ще седнат на преговори за евентуалното негово удължаване с оглед представянето на нападателя до края на полусезона. Колумбиецът няма официален мач през последните 7 месеца и основната задача на кондиционния щаб на “армейците” в Тетевен ще е да го вкарат в максимално добро състояние за двубоя с лидера Дунав след подновяването на първенството.

2 коментара

 • todor

  01.09.2016 at 13:05

  Toi i sednal moge!

  Reply

 • Лудогорец шампион

  01.09.2016 at 14:19

  Да сте чували за думата конфиденциалност? Явно не сте….

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ