Само в 7DniFutbol.bg

Официално: ЦСКА продължава със селекцията! Йорданеску каза какви и колко играчи му трябват

7 Dni Futbol01.09.201690

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску обяви, че селекцията в отбора продължава. На представянето на новите попълнения Руй Педро, Рубен Пинто и Вилмар Джордан румънецът заяви, че целта му е да изгради балансиран състав, а за това му е нужен още един футболист. Той разкри, че вече се водят разговори, но не изпадна в повече подробности.

“От моя гледна точка опитвам да структурирам отбора за системата, която искам да налагам. Виждането ми е, че един футболист може да покрива няколко позиции, но в отбора не трябва да има повече от 3-4 такива играчи. Искам да има баланс и да сме гъвкави в схемите си. Много е важно профилът на футболиста да отговоря на това, което искам. Казах, че може да се нуждаем от още един футболист, но мисля, че сме почти на 100% готови с всички позиции. Започнахме разговори с някои футболисти, но предпочитам да запазим нещата без да разкриваме подробности, за да са по-спокойни и играчите.

Искам да видя в каква форма са новите футболисти, ще направим някои тестове. Ще опитаме да ги интегрираме бързо в отбора и те да играят в следващия мач, защото има голяма разлика от последния им мач и тренировка”, каза Йорданеску и даде уклончив отговор на въпроса пропаднал ли е трансферът на Матиас Курьор.

“В близък контакт съм с борда на директорите и собственика. Имахме списък с футболисти, от който обсъждахме имена, наблюдавани преди от клуба. Трябва да сме внимателни и всичко, което правим, трябва да е в полза на клуба.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ