Само в 7DniFutbol.bg

Тези думи на Наско шокират “синя” България! Сираков категорично каза има ли оферта от новия собственик

7 Dni Futbol01.09.201610

Името на Наско Сираков му бе свързвано с президентския пост на “Левски”, след като Спас Русев вземе властта в клуба. Това се случи – на 30 август един от най-богатите българи официално обяви встъпването си в “Левски” с мисия да върне магията на “Герена”. Поне към момента обаче се оказва, че няма реални действия за връщането на един от най-емблематичните управници на стадион “Георги Аспарухов”.

“Никой не ми се е обаждал. Никой не е разговарял с мен да влизам в ръководството на “Левски”. Нека не се спекулира с името ми.”  Това обяви пред “24 часа” легендарният голмайстор на “сините”.

Друга от позициите, за които се спряга името на Сираков, бе председателският пост на новия управителен съвет. И тази теза към момента се оказа неактуална след признанието на Наско, че не е бил търсен по никакъв повод, свързан с управлението на “Левски”. Иначе се смята, че една от целите за бъдещето пред новия собственик на клуба е да върне най-успешния треньор в новата история на “Левски” Станимир Стоилов. Минимум до Нова година това е невъзможно – Мъри води “Астана” към трета титла на Казахстан и нов европоход, този път в групите на Лига Европа. Засега изглежда сигурно и оставането на Люпко Петрович на “Герена”. Но покрай смяната на собствеността у феновете на “Левски” се насложи и очакване, че в обозримо бъдеще е възможно за приказки и магия да се говори в присъствието на най-успешния управленски тандем за “Левски” в европейските турнири.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ