Само в 7DniFutbol.bg

Ботев продължава да се гърчи! Още шестима стягат багажа

7 Dni Futbol31.08.201611

Скандалът с Николай Митов в Ботев Пловдив сякаш бутна доминото на “Коматево” и всички плочки почват да падат една след друга. След треньора, новия спортен директор Мадански и собственика Румен Чандъров, още шестима са на изхода на клуба. Това са петимата футболисти Филипе Бризола, Жоао Пауло, Фелипе Соуса, Асен Чандъров и Яя Меледже и испанският специалист  Алекс Гарсия, информира Plovdivderby.com. Последният дори не се появи на сутрешната тренировка на отбора, кяото беше водена от Николай Киров и Иван Кочев.

Тримата бразилци са в шок от случилото се вчера и са пожелали да си тръгнат от Ботев, разкри Мадански късни снощи, когато и той сам си събра багажа. Контрактът на Яя Меледжe ще бъде прекратен по взаимно съгласие и той заедно с юношата Чандъров ще се прибере в Септември (София), като най-вероятно и Николай Митов ще се завърне начело на този тим в “Б” група.

коментар

  • Атанас

    31.08.2016 at 12:59

    Вън некадърници! Те пък едни бразилци – само по паспорт! Другите – да изчезват, пълни некадърници, вкл. и синчето Чандърово.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ