Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров е непреклонен: Треньорите да ме питат дали феновете ми разрешават да ги назнача?! Няма как лумпени да ме управляват

7 Dni Futbol31.08.2016111

Собственикът на Ботев (Пловдив) Пловдив Румен Чандъров потвърди, че се отказва от акциите си в клуба и ще ги подари на феновете. Той е силно афектиран от случилото се при първото занимание на новия треньор Николай Митов и това е породило внезапното му решение.

„Подарявам акциите си на групата фенове, които милеят за Ботев. Няма какво да говоря с тях. Това са ненормални работи. Те искат да кадруват, да управляват, аз нямам нищо против, но без мен”, каза той пред Би Ти Ви.

„Явно са свикнали да казват кой да идва треньор и кой да си тръгва. Минавало е през годините и сега си мислят, че това е най-нормалното нещо, но аз не мога да влезна в тяхната кожа. Те направиха нещо, което е много грозно. Държат се като „хейтъри” – как клубът не е на Чандъров, а на феновете на „Ботев”.

Бизнесменът няма да промени решението си: “След като са го направили веднъж, ще го направят пак – след два, три или десет кръга. Нямам очи да кажа на треньор да дойде да работи, защото ще каже: ама те феновете дали разрешават?”.

“Не мога да позволя някой да определя треньора – това е моята роля. Не мога да позволя група фенове – „лумпени” и „хейтъри” да ме управляват”, заяви категорично Чандъров.

коментар

  • botev

    31.08.2016 at 13:11

    Ozchezva i Chandyrov za kyv se mislish weeee za bog li upravlqvai si mizerniq klub tam i mylchi

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ