Само в 7DniFutbol.bg

Мъри Стоилов: В Левски направиха и невъзможното, за да не се върна

7 Dni Futbol31.08.201641

В Левски са направили и невъзможното, за да не се върне Станимир Стоилов начело на отбора при трите случая, когато това е имало шанс да се случи. Това става ясно от думите на Мъри, който заяви и, че не знае дали Наско Сираков ще се завърне на “Герена” и дали ще го покани за треньор отново.

“Аз се чух със Сираков, но не мога да потвърдя, че той ще се върне в Левски. Първо трябва да го поканят, след което той да се съгласи да работи на „Герена“. Колкото до мен – аз в момента имам ангажимент към Астана. А и аз досега три пъти съм канен в Левски, но все нещо не можеше. В първия случай условията, които поставих, и които смятам, че са правилните за развитието и успехите на клуба, не се харесаха на ръководството. И държа да уточня, че въобще не става дума за условия от финансово естество, защото не това е най-важното за мен, когато става дума за Левски. Макар че и такова мнение са наслагва – че, видите ли, Мъри искал много пари, затова не идвал в Левски. При втория случай Цветан Василев не ме пусна от Ботев, а в третия ръководителите направиха всичко възможно да хванат пътя за летището, за да докарат Пепе Мурсия, само и само да не съм аз. Тогава твърдяха, че много искали да ме вземат, но нямали време, за да чакат, нищо че те знаеха, че в деня, в който тръгнаха да търсят треньор, аз ставах свободен…”, разкри Стоилов пред topsport.bg

 

коментар

  • Иртиш Подуенски

    31.08.2016 at 11:27

    Абе и ти си една пръдня.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ