Само в 7DniFutbol.bg

Ники Митов: Постановка! Изобщо нямаше да дойда в Пловдив, ако знаех

7 Dni Futbol31.08.2016120

Николай Митов обяви, че няма да остане на работа в Ботев (Пловдив). Във вторник той бе официално представен като старши треньор на тима, но след конфликт с фенове по време на първата му тренировка, заяви, че си тръгва.

„Водех първата си тренировка с Ботев, когато около 30 човека нахлуха на терена и обградиха мен и Мариян Христов. Започнаха да ни обиждат. Наричаха ни говеда и ни заплашваха. Това си беше постановка. Няма как да работя при такива условия. Тръгвам си! Опитах да говоря с феновете на Ботев още на пресконференцията, на която бях представен. Извикаха ме, срещнах се с тях, но каквото и да бях направил, нямаше да има промяна в отношението. Доколкото разбрах преди да дойда, напрежението с феновете беше потушено. Ако знаех, че ситуацията е такава, въобще нямаше да идвам в Пловдив”, обясни пред вестник „Меридиан Мач” Ники Митов, който най-вероятно ще се завърне на работа в столичния Септември, с който прави фурор във Втора лига.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ