Само в 7DniFutbol.bg

Димитър Пенев каза какви са шансовете ЦСКА да спечели титлата и какво не искат враговете на клуба

7 Dni Futbol31.08.2016110

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи любопитен коментар на ситуацията във и около клуба.

“Шансовете за титла са 50 на 50. Предполагам, че предстоят още структурни промени, но ръководството има много задачи пред себе си. Трябва да мисли също за базите, за подобряване на състава и доста други неща. Съперниците ни не искат ЦСКА да се подобрява. Постоянно има разни шушукания срещу клуба, които не са правилни и не са честни. Дето има приказка – искат комшията да е зле, но те да са добре. Сега няма да ги казвам кои са, но то е ясно – противниците на клуба”, каза Пената пред BiT, цитиран от вестник “Тема спорт”.

Той говори и за треньорската смяна на “Армията”.

“Христо Янев е млад треньор, има време да се върне един ден в ЦСКА. Но в треньорската професия е така – ако направиш две-три колебливи срещи и веднага погледите се насочват към теб. Има върхове, има и спадове, това е положението. Ако новият треньор има успехи, всички ще са зад него. Няма ли успехи, трябва да му помогнем в началото”, добави Пенев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ