Само в 7DniFutbol.bg

Чандъров потвърди: Тръгвам си, не може фенове да кадруват

7 Dni Futbol30.08.201640

Собственикът на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров потвърди, че напуска управлението на клуба. Решението му е продиктувано от поведението на феновете на „канарчетата“, които изгониха новоназначения треньор Николай Митов. Той разкри, че няма да спре веднага кранчето и ще продължи да помага финансово на Ботев до Нова година.

“Тръгвам си! Няма да спра кранчето веднага, а ще помагам финасово на клуба до Нова година! Запалих се по Ботев, но не мога да продължа да управлявам клуба. Не може фенове да кадруват! Не съм говорил с Георги Самуилов. Утре ще говоря! Посъветвах Михаил Мадански да остане, но не знам, какво ще реши. Не вярвах, че феновете ще прекъснат тренировката. Знам, че имаше брожения срещу Митов, но мислех, че ще се успокоят. Затова и изчаках седмица преди да пратя Митов. Разберете ме, много се запалих по Ботев, но не мога да позволя, след като аз давам парите, група фенове да кадруват”, заяви Чандъров пред PlovdivDerby.com.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ