Само в 7DniFutbol.bg

Ивелин Попов: Вече се опарихме от изхвърляния, трябва да сме по-приземени

7 Dni Futbol30.08.201620

Футболист номер едно на България за 2015 година Ивелин Попов се надява, че ще има фенове на стадиона за първата световна квалификация срещу Люксембург на шести септември на стадион “Васил Левски”.

“Всички осъзнаваме важността на този мач и искаме да стартираме с една хубава победа, да дадем заявка, че ще се борим доста сериозно в тези квалификации. Вече няма лесни съперници. Видяхте и на Европейското, че всички отбори играят и всеки се научи да играе. Ще се борим с повече раздаване, хъс и мотивация. Всички видяхте, че изиграхме недобри мачове в Япония, на никой не му е приятно и не иска да си ги спомня. Затова искаме да победим в престоящия мач. Сметки не обичам да си правя, пожелах си само да съм здрав, да запишем повече победи и да радваме феновете. Не, че тръгваме без очаквания, но не ги изразяваме на глас. Всеки има някакви очаквания, всеки един спортист е мотивиран вътрешно в себе си. През годините се опарихме от изхвърлянията и сега сме по-приземени. Има леко напрежение от двете загуби в Япония“, коментира десетката на националите.

Звездата на Спартак Москва отказа да коментира евентуален трансфер.”Не искам да коментирам информациите за трансфери. Играч съм на Спартак Москва до 2019 година, хората там ме уважават, вярват в мен, подкрепят ме. Някои от информациите са истина, някои не. Несериозно е да ме сравняват с Ван Бастен. Ние не можем да се доближим до тях“, завърши Попов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ