Само в 7DniFutbol.bg

Димитър Рангелов предупреди: Не трябва да подценяваме Люксембург

7 Dni Futbol30.08.201630

Нападателят на националния отбор Димитър Рангелов коментира предстоящата световна квалификация с Люксембург. Двубоят от пресявките за Мондиал 2018 е на 6 септември на стадион „Васил Левски“.

„Вече сме забравили Япония. Наистина беше срамно, но трябва възможно най-бързо да се отърсим от случилото се, за да влезем с бистри глави в следващия двубой. Мисля, че имаме сили да направим нещо хубаво в предстоящите двубои“, призна Рангелов.

„Не би трябвало да има подценяване на Люксембург. Сами трябва да си направим мача лесен, защото всеки един двубой е много важен за нас. Надявам се да не позволим тимът на Люксембург да ни изненада на нашия стадион“, коментира националът.

„Можем да постигнем много, но можем да не направим и нищо. Това ме навежда на мисълта, че трябва да сме много позитивни. Да се вложим максимално, за да направим един хубав старт. Надявам се, въпреки силната група да можем да направим нещо хубаво“, завърши нападателят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ