Само в 7DniFutbol.bg

Бултрасите спечелиха войната! Ники Митов си тръгва от Ботев

7 Dni Futbol30.08.2016100

Новоназначеният треньор на Ботев Пловдив Николай Митов изкара само 2 часа начело на отбора, след което обяви, че си тръгва. Това се случи по време на днешното му първо занимание, което беше осуетено от тридесетина ултраси, нахлули в базата в Коматево, пише plovdivderby.com.

Запалянковците прекъснаха тренировката само още в самото й начало, като обградиха новия наставник. Футболистите се отдръпнаха от случващото се, а президентът Ангел Палийски се появи и си проби път до Митов. Заедно с него бе и почетният президент Асен Караславов.

Припомняме, че веднага след днешното представяне на специалиста група привърженици го призова да се маха и му обясни, че не е желан. Последваха и заплахи, че острото отношение ще продължи и по време на мачовете.

Малко след случката Митов и неговият помощник Мариан Христов прекратиха заниманието и се прибраха в съблекалните. Докато напускаше терена, Митов обяви: “Тръгвам си!”

На базата започнаха да пристигат автомобили на охранителна компания, докато бултрасите продължават дискусиите с президента Ангел Палийски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ