Само в 7DniFutbol.bg

Иво Тонев: Ще кажа всичко за Левски на събранието!

7 Dni Futbol30.08.201600

Ще продължа да помагам с каквото мога, е гарантирал на играчите Иво Тонев. Бизнесме­нът се е разделил офи­циално стях часове пре­ди победата над Верея с 4:0.

Тонев, който бе един от тримата собст­веници, наследили То­дор Батков, ще се оттегли от клуба. Това ще стане днес на годишно­то отчетно събрание на дружеството. Очаква се столичани отново да имат мажоритарен соб­ственик в лицето на Спас Русев и “Виваком”. До късно снощи пък бя­ха обсъждани промени­те, които ще бъдат извършени на „Герена” в близко и по-далечно бъ­деще. В същото от Левски напомниха на акци­онерите си, че нито един от тях няма да бъде до­пуснат в залата, ако забрави ценните си книжа. Журналистите с такива пък бяха предупредени да не вадят информация от дискусиите в залата.

“Не чакайте от мен да променя решението си и да кажа нещо за Левски. Каквото имам да кажа – ще го направя на събранието. Дал съм дума и ще я спазвам и в бъдеще. За­това не ме търсете да коментирам нещо за Левски, категоричен бе Иво Тонев пред “Стандарт”.

Треньорът Люпко Петрович пък реши да държи играчите да­леч от новините около събранието в НДК. Той им даде четири дни по­чивка след победата над Верея.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ