Само в 7DniFutbol.bg

На “Армията” не са се отказали от португалски таран! Три трансфера се чакат днес в ЦСКА

7 Dni Futbol30.08.2016110

ЦСКА прави втори опит да привлече нападателя на Порто Гонсало Пасиенса. Преди малко повече от ме­сец армейците също напира­ха за португалеца, но тогава външна намеса на българин осуети сделката. Впослед­ствие Пасиенса замина с на­ционалния отбор за Олим­пийските игри в Рио и вкара 3 гола в груповата фаза. Сега 21-годишният нападател е повикан и в младежката се­лекция на Португалия за евроквалификациите с Израел на 2 септември и Гърция на 6-и.

ЦСКА трудно ще купи Пасиенса, тъй като трябва да извади доста сериозна тран­сферна сума, като по-скоро ще направи опит да го вземе под наем, съобщава “Тема спорт”. Той не попада в плановете на треньора на Порто Нуно Ешпирито Санто и затова му се търси друг отбор, в който да тру­па игрова практика. Преди двайсетина дни португалски медии са го пращали в Удинезе или Рио Аве, но до такъв трансфер не се е стигнало.

В момента Стойчо Стои­лов е в Португалия, където търси играчи за червената селекция.

ЦСКА все още не е финализирал пре­говорите с Матиас Курьор. До часове би трябвало да има развитие и около нападателя Вилмар Джордан, който е в Со­фия и също чака да подпише с ЦСКА.

Днес армейците ще сле­дят ситуацията и около офанзивния халф Дан Нистор (28 г.), който през последна­та година и половина е рабо­тил с Еди Йорданеску в Пандури. Румънската федерация ще обяви днес дали освобож­дава играча от контракта му с клуба.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ